Stand up (MB) - Martina Ipša in Željko Čakarević
E-poštaNatisniExport ICS

Stand up (MB) - Martina Ipša in Željko Čakarević

Dogodek

Naslov:
Stand up (MB) - Martina Ipša in Željko Čakarević
Kdaj:
pon, 26. februar 2024
Kje:
Narodni dom Maribor - Maribor, Slovenija
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

Vstopnice: Informacijska pisarna Narodnega doma, in prodajna mesta mojekarte.si (Kioski Delo Prodaja, Trafike 3DVA

LOGO bencinski servisi, MOL (Bivši OMV), Petrol, Big Bang...)

ONLINE NAKUP: Vstopnice za Stand up večer Martina Ipša & Željko Čakarević, 26.02.2024 ob 20:00 (mojekarte.si)

Martina in Željkić se pripravljata na snemanje svojega speciala za TV in potrebujeta najboljšo mariborsko publiko, da na njih testirata material ? Pripravljata namreč svoj best off material, ki se bo meseca marca posnel za TV, tako da si imate možnost predpremierno ogledati prav poseben šov.

Martina Ipša je ena tistih, ki so ustvarjali sceno stand up komedije v Sloveniji. Leta 2014 je skupaj s peščico izbranih komikov nastopila v oddaji Stand up & More, ki je bila predvajana na Comedy Central Extra in ta oddaja se predvaja še danes. Njen 20 minut dolgi special – Stend Ap predstavlja: Martina Ipša, je bil posnet v letu 2017 in po predvajanju prejel odlične kritike. Leta 2019 je bil na najbolj priljubljenem televizijskem kanalu v Sloveniji, Pop TV, predvajan Roast Martine Ipša. Nastopila je na največjih festivalih stand up komedije v regiji: Festival Lent, Hit stand up, Festival Panč, kot tudi na Best of regional (CRO), Hit stand up (BIH) and StandUp Fest (SRB). Nastopila je v Luksemburgu, Bolgariji, Švici, Avstriji, Srbiji, Bosni, Črni Gori in na Hrvaškem. Za sabo ima več kot 1500 nastopih v treh jezikih: v angleščini, hrvaščini in slovenščini.

Opremljena s pozitivno energijo in novim, ultra zabavnim ter aktualnim materialom s katerim je navdušila tudi na lanskem Panču, bo tokrat poskrbela za nepozaben večer poln smeha v štajerski prestolnici. Na njenem repertoarju bo tako koronavirus kot telovadba med karanteno, ne bo manjkalo smeha niti na račun čipiranja. 

Specialni gost: Željko Čakarević - Željkić - Primorc, ki je 15 let živel v LJ in se potem preselil v MB ... Zase pravi, da je radijec po duši in izgledu. A ne dovolj, da ga pot pred leti ne bi zanesla tudi pred tv kamere, kjer je na TV3 vodil oddajo Juke Box, na TV Slovenija pa kasneje delal  v jutranjem programu in v izjemno popularni nedeljski oddaji Tistega lepega popoldneva. V svoji več kot 20-letni radijski karieri pa je po delu na radiu Robin in Radiu glas Ljubljane postal voditelj enega prvih sodobnih jutranjih šovov v Sloveniji na radiu Ekspres v Ljubljani. Nazadnje pa smo ga lahko poslušali na radiu Center v vlogi voditelja jutranjega šova in v vlogi komičnega lika Željudina, ki je s svojimi odštekanimi klici spravljal v smeh poslušalce po vsej Sloveniji. Željudin je po raziskavah sodeč postal eden najpopularnejših radijskih likov v Sloveniji.  

 


Prizorišče

Lokacija:
Narodni dom Maribor  - Website
Naslov:
Ulica kneza Koclja 9
ZIP:
2000
Kraj:
Maribor
State:
Slovenija
Država:
Slovenia

Opis

Informacijska pisarna Narodnega doma Maribor

Narodni dom Maribor
Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor
Vhod z Ulice slovenske osamosvojitve

e-naslov: vstopnice@nd-mb.si
telefon: 02 2294050, 02 2294011 in 031 479 000


Delovni čas

Od ponedeljka do petka med 10. in 13. uro in eno uro pred prireditvijo na lokaciji prireditve.