Stand up (Ravne na koroškem) - Klemen Bučan
E-poštaNatisniExport ICS

Stand up (Ravne na koroškem) - Klemen Bučan

Dogodek

Naslov:
Stand up (Ravne na koroškem) - Klemen Bučan
Kdaj:
pet, 9. avgust 2024, 20:00 h
Kje:
Ravne na Koroškem,
Kategorija:
Stand up komedija

Opis


Klemen Bučan je OČE LETA!

V svojem novem stand up showu se Klemen Bučan sprašuje, kaj vse je potrebno za laskavi naziv Oče leta! Predstavil nam bo vsakodnevne težave modernih fotrov, prednosti (in zaplete) mešanih zakonov predvsem pa nam razkril svoj komičen pogled na svet okoli sebe!

Klemen je vsestranski komik, tako da lahko pričakujete tudi kakšen one-liner ima kar 4 in celi dve imitaciji, ja, tudi imitirati zna! Prav tako pa ne bodite presenečeni če se bo med nastopom Klemen želel pogovoriti tudi z vami, vas vprašati za kakšen nasvet in glej ga zlomka, mogoče na koncu celo ugotovite, da ste tudi vi oče leta!

 

Klemen Bučan je kariero v »šovbiznisu« začel z glavno vlogo v filmu Tu pa tam. Že več kot 10 let dela na radiu, že peto leto vodi jutranji program - KUL JUTRO na Radiu Ekspres.

Svoj TV voditeljski krst pa je doživel na Pop TV-ju v oddaji Bitka parov. TV kariero je nadaljeval s Talk Showom Survivor, gledali smo ga tudi v športno-zabavni oddaji "Dan za trening" na Kanalu A, pa v show/kviz "Leta štejejo" na Planet TV, trenutno pa že tri sezone zabava Slovenijo v legendarni oddaji KOLO SREČE na Planetu!

V Stand up svetu je prisoten že 18 let, pri njem pa nikoli ne veš kam bo zapeljal večer, saj zelo rad sodeluje s publiko in šale včasih nastajajo kar sproti.

 


Prizorišče

Lokacija:
Športni center Ravne na Koroške
Naslov:
Na Gradu 6
ZIP:
2390
Kraj:
Ravne na Koroškem
Država:
Slovenia