ShowArt

ShowArt

ShowArt Company je prva slovenska plesno gledališka skupina, ki ponuja različnim agencijam, podjetjem in drugim naročnikom popolni paket plesno-gledaliških storitev. Priznani slovenski igralci in profesionalni plesalci pričarajo za potencialnega naročnika gledališko vzdušje,v katerem se prepletajo komedija, glasba, ples in petje.

Scenarij, plesno glasbeni stil, število izvajalcev, dolžino showa/predstave ipd. lahko priredimo po željah in zahtevah naročnika.
Kulturno-zabavni program je primeren za najrazličnejše dogodke, prireditve, otvoritve in zabave saj s komičnostjo, atraktivnimi plesnimi koreografijami, raznolikimi stilno dodelanimi kostumi, v živo odpetimi glasbenimi točkami, popeljemo gledalce v svet zabave in kabareja.

Potencialni naročniki lahko izbirajo med že obstoječimi predstavami, ali pa vam pripravimo različno tematsko obarvane programe, kjer scenarije pripravimo in jih popestrimo s kabarejsko energijo in teatralno prezenco.

Gre za unikatne dogodke, ki so v celoti pripravljeni na željo naročnika (otvoritve poslovnih prostorov, novoletne in druge zabave ipd.).

Ponujamo pa vam tudi celotno organizacijo dogodka - priprava scenarija, izbor ekipe (voditelji, igralci, plesalci,...), tehnično osebje, po želji tudi kostumografija in scenografija.

 

 

 

 

SHOWART CABARET je moderni cabaret. Sestavljen je iz več glasbenih točk (repertoar glasbe je raznolik in živahen), dramskih nastopov (tipa stand up comedy) in atraktivnih koreografij.

Možnih variacij showa je več. Lahko je poudarek na glasbenem delu nastopa, ki je seveda podprt s plesnimi točkami ali pa se glasbeno plesne točke prepletajo s humornimi teksti.

Teksti so kratki in zabavni. Na željo naročnika, pa so lahko tudi tematski: glede na dogodek (Novo leto, otvoritve, predstavitve...) ali glede na prostor (casino, diskoteka...).
Če naročnik želi, je lahko del showa namenjen tudi sodelovanju, animaciji publike.

Ta del nastopa se vedno prilagaja glede na razpoloženje gledalcev, je nevsiljiv, lahkoten in zabaven, s pravo mero okusa.
Show je kostumsko, vizualno, dramaturaško in glasbeno dodelan, bogat in raznolik. Veseli bomo vseh vaših predlogov in želja in jih poskusili vključiti v program. Če je želja naročnika, da večer vsebuje tudi protokolarni del (npr. nagovor direktorja...), ga lahko vključimo v program.

Nastopajoči:

Ekipa ShowArt (Tina G in plesalci)
Če naročnik želi, da je zasedba čim manjša, se lahko celoten show prav tako atraktivno in zanimivo izvede v manjaši, poljubni zasedbi.

Dolžina showa:

Dolžina nastopa se prilagaja na želje in potrebe naročnika (od 20-90 minut). Večer lahko razdelimo na več enot, oz. lahko nastope poljubno prilagajamo glede na razpoloženje gostov in ostali potek večera. Nastop lahko izvedemo tudi v enem kosu, skratka program je izjemno prilagodljiv in raznolik.

Tehnične in prostorske zahteve:

Za izvedbo potrebujemo ozvočenje s CD predvajalnikom, naglavni in/ali prenosni mikrofon in primeren garderobni prostor za ekipo (za preoblačenje in make up).